Gå til innholdet

Endringer i pris på produkter

Hei alle sammen

I forbindelse med kroneverdien som er synkende, mens Euroen og Dollaren blir sterkere, har vi måttet se oss nødt til å justere priser på common Funko Pop!. Vi har hele tiden siktet på å holde lav pris på common Pop! til 169 kr, samt levere unik service, ved å kontrollere popene dere kjøper.

Men alt koster, og når vi handler Amerikanske produkter som ligger under dollaren, så påvirker det produktprisene hos oss, ikke minst frakt. Pr. nå ser vi en svært lav fortjeneste og vi ønsker å gi tilbud om nye produkter, fremfor å slutte å utvide vårt lager. Ergo ser vi oss nødt til å øke prisene på common til 189 kr. Poki-heaven prøver å holde fortsatt prisene nede! Men om vi blir nødt vil vi holde dere oppdatert.

Foreløpig beholder vi prisene på andre produkter innen Funko i forhold til at vi håper på en mer stabil krone i fremtiden. Produkter som allerede ligger i butikken pr. 10.06.23 vil ikke få nye priser, og selvføgelig sikter Poki-heaven fortsatt på gode priser, og ikke minst høy kvalitet ;) Det er målet å fortsatt være der.

Oppsummert:
-Common Pop! til kr 169,- blir endret til kr 189,-
-Prisendringene påvirker ikke andre produkter pr. nå.
-Produkter som vi har inne på lager pr. 10.06.2023 vil ikke endres pris på.

Gjelder også Pokemon

Pokemon er heller ikke upåvirket og vi har fått høre fra våre leverandører at dem øker prisene (med 15%), grunnet vår svake krone. Rett og slett fordi dem taper penger på å selge til Norge, om dem fortsetter med samme priser. Her vil dere se effekten hos de fleste forhandlere.

Vi har snakket med flere av våre kunder og vært i åpen dialog om endringene i prisene. Heldigvis var det forståelse ovenfor de nødvendige endringene vi ser oss nødt til å gjøre. Noe vi setter utrolig pris på.

Håper du som leser ser disse endringene som en naturlig del av utfordringene vi har i Norge pr. nå. Vi setter veldig pris på deg som kunde, som hjelper oss fremover og fortsetter å gi oss muligheten til å yte vårt beste innen service, kvalitet og ett godt utvalg.

Med vennlig hilsen oss i Poki-heaven, og takk for din forståelse

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business