Gå til innholdet

Pokemon Con 2022

Hei alle sammen.

Vi i Poki-heaven satte opp standen vår på Pokemon Con 2022. Det var ett fantastisk arrangement der det var TCG-Turninger, Cosplay, VGC-Turnering, Pokemon Go konkurranser, Tegne konkurranser og ett barnehjørne med flotte aktiviteter for barn og ikke minst de Norske dubberne var på besøk.

Arbeidet før Pokemon Con var omfattende, da vi ikke hadde laget oss ett fullstendig stand før. Det ble sene netter med maling av hyller og Poki-heavens hjemmelagde Funko og Pokemon logoer. Vi var heldige å få hjelp fra en hyggelig praksiselev fra Lillehammer VGS sør før og under oppholdet på Pokemon Con. Marina bidro masse, og vi tror hun sitter igjen med en god del ny erfaring, og kommer sikkert til å ha masse å skrive om i sin oppgave på skolen.

Vi føler oss veldig heldige å møtte flere av våre tidligere kunder, og mange nye. Det betyr mye for oss som er en nettbutikk å få denne muligheten.
Utvalget vi hadde med denne gangen var Pokemon leker, Tinns, ETB, Collection bokser og noen skjeldne kort fra Sword and Shield.
Ikke minst en god del Funko Pop, bamser av forskjellige slag, samlefigurer og masse annet gøy (se bilder).

Til slutt ønsker vi å takke Pokemania for ett godt gjennomført Pokemon Con 2022, og en spesielt takk til Cecilie Rossland som har gitt
oss råd og veiledning i forberedelses prosessen til Pokemon Con. Vi ønsker veldig gjerne å møte opp til Pokemon Con 2023 neste år.

Bilder av standen vår:

Kassen

Andre del av butikken


Sjefen Gina og praksiseleven Marina (iført Miku kostyme) i arbeide med å plassere produkter.

 


Legger ved ett bilde av dubberne. Vi fikk også signert 5 blader av Guess the Pokemon.

 

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business