Gå til innholdet

Funko cover / poster display tips

Funko Cover / Poster display tips!

I dag fikk vi noen nydelige bilder fra en ny Funko fan misslura84. Dere bør følge med på henne. Hun har gjort ett fantastisk arbeide for å kunne vise frem hvordan man kan stille ut ett cover / poster display. Funko nevner ikke dette direkte, men dem har faktisk laget hull i produktene med hensikt å henge dem opp.

Sørg alltid for at dere bruker fester basert på tyngden til produktet når dere gjør dette. Dere finner nødvendige fester på byggevare hus eller butikker som feks. Jula / clasolson / biltema osv. Gips vegger trenger gips skruer.

I dette tilfellet viser hun frem sin nye Funko Cinderella Movie Poster som er en av de tyngre displayene. Funko baserer seg på produkter som viser din fandom, og her er det ingen tvil når folk får se noe slik. Dem gir en 3d effekt over det du elsker og er unike i sin utførelse som pyntegjenstand i huset. Figurene kan ikke bli tatt ut av slike display - Folk kommer til å spørre, når dem ser noe slikt! <3

Vi har fått vite på stands rundt i landet, at folk synes disse er for store og forstår ikke hensikten. Det er vanskelig for oss å forklare, siden dette er litt nytt. Alle våre produkter av denne typen finner dere her: Større Pop! | Poki-heaven AS

Instruksjon for hvordan dette kan gjøres! <3

1. Husk å skaffe skruer / fester og ha riktige verktøy. Linjal for riktig lengde mellom skruehullene, oppheng (i dette tilfellet), skruer/spiker som tåler tyngden, syl eller blyant går også og hammer / skrujern.

Hun har sagt at bildene på internett, ikke rettferdigjør hvor fantastisk produktet ser ut i virkeligheten.



2. Mål opp lengden mellom hullene i displayet. Pass på at du måler fra midten av hullene, ikke akkurat hvor langt det er i mellom.

3. Bruk linjal og marker med syl eller blyant hvor skruer eller fester skal settes opp. For å få det helt rett kan man bruke ett vater.

4. Hun har en flink herremann i huset, som deltar ivrig for å hjelpe mor. Her spikrer han fast festene.

 

5. Når alt er klart, så gjennstår det bare å henge forsiktig opp Funko Displayet.

6. Da er det hengt opp og klart for beundring.

7. Sluttresultat! Her har hun brukt pyntegjenstander i tillegg, for å skape en flott stemning.


Til slutt vil vi rette en hjertelig takk <3 til misslura84 for disse flotte instruksjons bildene.

 

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business