Gå til innholdet

Pokemon Obsidian Flames er dessverre forsinket pga "Hans"

Hei alle som venter i spenning på det nye Pokemon-settet Obsidian Flames. 

Dessverre har stormen "Hans" satt en stopper for Posten som bringer til oss dette settet og de andre Pokemon-produktene som blir lansert akkurat nå. Dette gjelder derfor også "Back to school"- produktene. Vi ble lovet levering i dag fra vår leverandør og vi har jobbet i hele dag med å få produktene inn døra på vårt lager. Ruben har ringt Posten nesten hvert kvarter fra klokka 12 i dag, men dessverre er pakkene fortsatt på tur til oss.  :(

Vi er fryktelig lei oss og hadde ikke forventet oss dette når vi fikk melding forrige uke om at de var på vei. Men stormen "Hans" har skapt problemer både for flytrakikk og nå Posten. All varetransport i Innlandet er stoppet, slik at for de av dere som har fått sendingsnummer (vi var så heldige at vi fikk noen av displayene i går), må nok forvente litt lengre leveringstid enn vanlig fra oss. Vi har fått forespeilet at vi ikke kan forvente at det ikke kommer før mandag, men da vil vi gjøre alt vi kan, for å få sendt alle pakkene med Posten videre til dere da. 

På grunn av dette, vil det ikke være singelkort fra den nye serien før neste uke. Men for de av dere som skulle oppholde dere i nærheten av Trondheim i helga, vil det være mulighet til å møte oss på Torucon, lørdag og søndag. Der vil vi ha med et spekter av Pokemon-produkter og andre spennede produkter som dere finner i nettbutikken vår. Vi har blant annet fått inn nye Scorbunny og Pikachu Funko Pop!, i tilegg til en helt fantastisk Pokemon Funko Pop! julekalender.

I forhold til UltraPro Charizard Binder og kortboks, har disse blitt enda mer forsinket fra UltraPro. Vår leverandør kunne dessverre ikke gi noen dato på når de venter de inn, så derfor vil vi sende Obsidian Flames og andre produkter som er bestilt sammen med Binderene så snart de er på lager. For de av dere som la inn en fellesbestilling med produkter fra 151, vil vi også sende en delsending, men bruke den mest effektive sendingsmetoden.

Til slutt vil jeg beklage forsinkelsen nok en gang og håper på forståelse.     

Hilsen

Gina, Poki-Heaven

   

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business