Gå til innholdet

Riktig god jul fra oss i Poki-heaven

Nå som julen senker seg, og sikkert de fleste har fått spist en god middag i samlet lag med venner, familie og åpnet spennende julegaver.
Ønsker vi å dele noen ord om året som har vært, og hva vi tenker fremover.

Nå i dag, er det 1 år og 2 dager siden Poki-heaven åpnet sin nettbutikk for kunder, og vi ble overrasket med ett raskt salg samme dag. Vi må nok innrømme at det var en stressende situasjon å få den første ordren, fordi vi ønsket å vise de verdiene vi står fortsatt like sterkt for i dag. Den ordren satte standarden for våre TCG kort sendinger.

Året har vært ett flott eventyr, der vi blant annet har vært veldig heldige å kunne bli kjent med noen av våre kunder. Fått ønsker og tips om forbededringer underveis fra flere. Vi er veldig takknemmelige for all hjelp, fordi vi ønsker å kunne forme butikken for en rekke forskjellige fan miljøer. Deres innspill er  uvurdelige innen hva vi kan tilby. Vi er også takknemlig for tålmodigheten, for noen av endringene har vært svært tidkrevende.

Vi begynner nå å få på plass for fullt vårt nye vurderingssystem på Funko Pop produkter. Snart har vi fått gått gjennom de over 400 forskjellige produktene, for å tilpasse dem det nye systemet. Det betyr at Popene får en ny vurdering om tilstand på boksen. Selvfølgelig selger vi ikke skadede figurer. :D Dette er nok det mest tidkrevende vi har hatt i år. Og nå som vi har fått på plass en fantastisk rutine, vil vi få mer kapasitet til for eksempel Singelkort igjen.

Gjennom å drive nettbutikk har vi høstet mye erfaring, men også gjennom å få lov til å være med på messer. Vi vil gjerne takk Animanga i Arendal og Pokemania som lot oss være en del av deres arrangement. Vi har lært utrolig mye av blant annet Pokemania sin leder som har kommet med gode råd under hele prosessen. Dette gav oss også muligheten til å møte noen av våre kunder, som var en utrolig hyggelig opplevelse.

Men hva er planene fremover? Dette kommer vi tilbake til i Poki-heavens nyttårs blogg :)

Nå ønsker vi dere en fantastisk flott romjulstid :) Husk å slappe litt av med geeky ting ;)

GOD JUL fra oss

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business