Gå til innholdet

Torucon 2023 12-13 August

Hei alle sammen! Det har tatt litt tid å få lagt ut dette innlegget. Vært travelt og krevende å reise helt til Trondheim for å være med på fantastiske Torucon 2023.

Vi var så heldige at Torucon, ønsket å gi oss en plass til vår butikk. Noe som gledet oss svært mye.
Som fleste er kjent med at det ble det flom her i Lillehammmer og oppover dalene, og det medførte uforutsette utfordringer. Men det stopper ikke Poki-heaven! Vi jobbet hardt med å finne alternative ruter for å komme oss til Trondheim. Valgte å reise på natta, da det var så usikkert med flom varslene, og dermed slapp unna en ny hindring som dukket opp kort tid etter vi kom frem til Trondheim.

Det var da god å komme frem, og bli tatt imot og iveratat så fantastisk som vi ble av de frivillige og ledelsen på Torucon. Vi fikk tid til å sette opp vår plass, og selv om den ikke var så stor. Så fikk vi ha ett varelager lett tilgjengelig for stadig påfyll med nye spennende produkter. Samt at vi fant noen smarte løsninger for å kunne oppbevare varer i nærheten. 

Men ingen kunne forberedt oss faktisk for hvor fantastisk arrangement Torucon kom til å bli. Arrangemenet dro svært mange besøkene, det var fulle saler med mennesker som så på lysshow, med opptredener av cosplay og masse annet gøy. Konkurranser som skapte action med nye og gamle venner som møtes. Vi var også heldig å hilse på noen av våre kunder fra regionen.  Den høye aktiviteten, folk som strålte av glede over arrangementet gav oss ett boost. Conventions synes vi er kjempe gøy å ta del i. Ikke minst få vist frem hvor mye gøy vi har å tilby.

Poki-heaven vil takke Torucon for ett fantastisk ryddig og flott arrangement som helt tydelig fremmet fandom og glede :) og til og med 2 dager med det.
Vi satt med mange flotte inntrykk som vi snakket om på veien tilbake til våre lokaler i Lillehammer. Takk for at vi fikk ta del i dette, og vi kommer tilbake neste år, forhåpentligvis uten flomutfordringer. 

Torucon skal se på hva dem kan gjøre for oss når det gjelder plass neste år. Tror dem gjorde seg kjent med hvor mye vi har, og kunne desverre ikke disponere mer plass denne gangen. Vi kom nok litt sent inn i løpet ;)

Vi har ikke lov til å legge ut bilder uten godkjenning fra dem vi tar bilder av. Derfor må vi nøye oss med bilder før arrangementet. 


En noe uforberedt Gina stiller opp til bilde

Den ferdige utstillingen vår, før dørene åpnes :)

Adresse
Alf Lundebys veg 6, 2614 Lillehammer
Telefon
94971566
E-postadresse
kundeservice@poki-heaven.no
Foretaksregisteret
928 064 190 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business